Funky Food

Za sve koji vole urbaniju vrstu hrane u ponudi imamo street food bar za koji sami pripremamo meso i sve umake po našoj tajnoj recepturi. U ponudi je više vrsta burgera, ali i sendviči od steakova ili rolanog odojka.
U Funky Foodu, prilagođavamo se lokalnoj gastro tradiciji i ponosno nudimo širok izbor ukusnih jela. Naša jelovnik obuhvaća različite vrste burgera, sendviče od sočnih steakova, neodoljive deserte u čašama te osvježavajuće domaće limunade i ledeni čajevi.

Jedan od naših ponosa su raznoliki burgeri koji zadovoljavaju sve ukuse. Nudimo mesne burgere pripremljene od svježeg, lokalno uzgojenog mesa, riblje burgere s kvalitetnom ribom te veganske burgere za one koji preferiraju biljnu prehranu. Svaki burger pripremamo s pažnjom i koristimo samo najkvalitetnije sastojke kako bismo osigurali vrhunski okus i zadovoljstvo naših gostiju.

Naši sendviči od sočnih steakova također su neodoljivi. Koristimo vrhunske komade mesa koje pripremamo na način koji otkriva savršenu sočnost i okus. Poslužujemo ih u hrskavom pecivu s dodatkom svježeg povrća i umaka koji upotpunjuju njihovu aromu.

Kada je riječ o desertima, naši deserti u čašama pružaju slatko zadovoljstvo u svakom zalogaju. Kombiniramo različite okuse i teksture kako bismo stvorili savršenu slasticu koja će zadovoljiti vašu slatku želju.

Uz jela, nudimo i osvježavajuće domaće limunade i ledeni čajevi koji će vas rashladiti i osvježiti u toplim ljetnim danima.

Važno nam je koristiti domaće namirnice iz lokalnih izvora kako bismo podržali lokalnu zajednicu i promovirali održivu prehranu. Također, svjesni smo važnosti zaštite okoliša, stoga poslužujemo hranu u eko ambalaži koja je prijateljska prema okolišu.

U Funky Foodu vjerujemo da je hrana mnogo više od običnog obroka – ona je doživljaj za sva osjetila. Stoga se trudimo da svako jelo koje poslužujemo bude ukusno, kreativno i pripremljeno s ljubavlju. Dobrodošli u našu gastro avanturu!

×