Konferencijska dvorana

U sklopu našeg objekta s ponosom vam nudimo konferencijsku dvoranu koja je idealna za manje sastanke, prezentacije i druge poslovne događaje. Dvorana ima kapacitet do 50 osoba i opremljena je svim potrebnim sadržajima kako bi vaš događaj bio uspješan. Naša konferencijska dvorana pruža udoban i funkcionalan prostor koji je prilagođen poslovnim potrebama. 

Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao u organizaciji i planiranju događaja. Spremni smo pružiti podršku u tehničkim aspektima, postavci prostora i osiguravanju dodatnih usluga.

Budući da nam je važno osigurati kvalitetno iskustvo za naše goste, trudimo se prilagoditi dvoranu vašim specifičnim potrebama i zahtjevima. Bez obzira želite li održati sastanak, prezentaciju, radionicu ili manji seminar, naša konferencijska dvorana pružit će vam inspirativno okruženje za produktivne i uspješne događaje.

Jednostavna dostupnost, moderna oprema i profesionalna usluga čine našu konferencijsku dvoranu savršenim izborom za vaš poslovni događaj. Kontaktirajte nas kako bismo vam pružili dodatne informacije, rezervirali termin i pomogli vam u organizaciji vašeg događaja u našoj konferencijskoj dvorani.

konferencijska dvorana
konferencijska dvorana
konferencijska dvorana
konferencijska dvorana
×